Rijden zonder frustraties in Nijmegen en omgeving

Leer het bij Autorijschool De Zebra

Veilig van A naar B en ontspannen aankomen op je bestemming. Dat willen we toch allemaal? Bij Autorijschool De Zebra zorgen we dat jij met een gerust en zelfverzekerd gevoel de auto kunt pakken.

KOM JE OOK RIJDEN?

PRAKTIJK & THEORIE

Het doel van een rijopleiding bij De Zebra Autorijschool is uiteraard dat jij je rijbewijs haalt. Maar, zoals gezegd, proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan de onthuftering van het verkeer. Bijvoorbeeld door onze leerlingen altijd te laten stoppen voor een zebrapad, of door het principe van ritsen goed aan te leren. Dit goed doen scheelt je namelijk uiteindelijk als autorijder veel frustratie. Bumperkleven en onnodig links rijden, stimuleren wij niet: het roept veel ergernis op in het verkeer en het kost meer tijd dan het oplevert.

Autorijschool De Zebra biedt jou een complete online cursus voor het behalen van je theorie-examen. Je oefent de theorie en toetst jouw kennis met de aansluitende toetsen, die zeer vergelijkbaar zijn met het theorie-examen van het CBR. Dit pakket kun je afnemen voor € 49,-. 

 

Het theorie-examen kun je vervolgens zelf plannen op de website van het CBR.  Het theorie-examen zit dan ook niet bij een pakket inbegrepen.

Heb je vragen over het theorie-examen?

RIJLESSEN VANAF 16 JAAR

Vanaf de dag dat je 16,5 jaar oud wordt mag je opgaan voor je theorie-examen. Je kunt dan ook meteen beginnen met praktijklessen bij een gecertificeerde rijschool, zoals Autorijschool De Zebra. Zodra je 17 jaar bent geworden, mag je examen doen voor je rijbewijs. Je mag met dit rijbewijs vervolgens tot je 18e autorijden met een door jou aangewezen begeleider (of begeleiders). 

Je kunt tot vijf begeleiders opgeven, zij moeten een geldige pas kunnen laten zien die jij voor ze kunt aanvragen bij het RDW. Een schriftelijke verklaring van jouw ouders of verzorgers is hierbij nodig omdat je minderjarig bent als je dit doet.

De eisen voor een begeleider zijn:

  • Minimaal vijf jaar in bezit van een rijbewijs-B

  • Heeft geen zware verkeersdelicten begaan

  • Is nooit in een vorderingsprocedure geweest

  • Is niet onder invloed van drugs, alcohol of medicijnen

  • Draagt tijdens het begeleiden altijd legitimatie bij zich

Kijk voor meer informatie op 2toDrive.

Neem contact op voor meer informatie
Bel De Zebra Autorijschool

Ontspannen en zelfverzekerd de weg op?

Bel: 06 - 18474170